Звіт про проведення акції "Купуй страховку на KIRINS - рятуй Україну!"

Друзі, з радістю повідомляємо Вам, що акція "Купуй страховку на KIRINS - рятуй Україну!” пройшла успішно! Разом з Вами, у період з 05.07.2023 по 30.09.2023 ми збирали кошти на розмінування територій нашої країни та висадження дерев. Таким чином, при кожному оформленні Зеленої карти та Автоцивілки на сайті kirins.com.ua Ви автоматично донатили у фонд "Мама, посади дерево”.  

Співпраця KIRINS та фонд "Мама, посади дерево”

Фонд "Мама, посади дерево” з 2021 року працює під егідою ООН з питань озеленення України.

На жаль, кожен день територія нашої держави перетворюється на руїни. Масштаби замінувань вражають - більше 200 000 км2 української землі покрито мінами та іншими вибухонебезпечними предметами. За оцінками The Washington Post розмінування займе близько 750 років

Саме тому ми вирішили долучитися до вирішення глобального питання з розмінування та озеленення України. Акція "Купуй страховку на KIRINS - рятуй Україну!” наблизила основну мету фонду, а саме - провести розмінування протягом 6 років (детальніше на сайті фонду). 

Результат акції та плани на майбутнє

Сьогодні ми хочемо подякувати вам, дорогі клієнти, за допомогу в відновленні екоклімату України! Спільними зусиллями ми накопичили кошти на купівлю машини для розмінування та засадження деревами території обсягом 3 футбольних поля. Усі акумульовані кошти в рамках акції "Купуй страховку на KIRINS  - рятуй Україну!” перераховані на реквізити фонду "Мама, посади дерево”. 

Що далі? Ми обов’язково виставимо відеозвіт з висадки дерев на наших сторінках в соціальних мережах, підписуйтесь та слідкуйте за новими акціями!