Страховка здоров’я

Якщо Ви задумалися про страхування здоров'я, ми готові розповісти про деякі варіанти страхування. Страховка здоров'я - це дуже широке поняття, але можна виділити кілька видів:

  1. Добровільне медичне страхування (ДМС)

  2. Страхування від нещасного випадку (зазвичай оформляється для змагань, табору та інших спортивних заходів)

  3. Ризикове страхування при страхуванні життя (у цьому разі страховка оформлюється на довгий період)

Розгляньмо окремо кожен варіант страховки Вашого здоров'я.

Добровільне медичне страхування (ДМС): цей вид страхування призначений на кілька осіб одночасно, наприклад, сім'я або співробітники компанії та оформляється на 1 рік.

Страхування здоров'я ДМС забезпечує цілодобову медичну допомогу за будь-якого випадку, пов'язаного зі здоров'ям. Сюди входить і виклик лікаря, і медичні препарати, операції та т.д.

Вартість страховки варіюється в залежності від вибраних опцій. Телефонуйте, і ми розповімо, яка програма підійде саме Вам.

Страховка від нещасного випадку: страховка оформляється від 1 до 1 року. Страховий випадок цього договору виникає в момент будь-якої травми (наприклад, перелом руки, удари і т.д.). Страхова сума цього виду страхування – до 50 000 грн.

Ризикове страхування при страхуванні життя: страховка оформляється від 5 до 30 років. При страхуванні вибираються ризики, які враховуватимуться як страховий випадок. Цей вид найменше підходить для страхування здоров'я. 

Страховка ДМС у Харкові

З усіх варіантів найбільше підходить для страхування Вашого здоров'я ДМС. Добровільне медичне страхування забезпечує найкращий захист вашого здоров'я серед інших.

Щоб застрахувати здоров'я у Харкові, необхідно надіслати нам документи, що підтверджують особу.

Оформлення страховки відбувається після заповнення декларації про здоров'я. Це потрібно для виявлення будь-яких хронічних захворювань та іншого.

У декларації потрібно вказати хронічні захворювання та диспансеризацію (якщо така є).

Після оформлення ми надаємо договір страхування, на підставі якого відбуватиметься медична допомога.

Звертайтесь і ми розповімо докладніше про всі варіанти!