Скільки коштує страховка на автомобіль в 2024?

Страхові компанії постійно змінюють ціну на автоцивілку, тому кожен автовласник кожного року моніторить ціни страховки авто й шукає найцікавіший варіант. Сьогодні ми розглянемо як швидко та зручно розрахувати вартість страховки та які види страхування авто існують.

Калькулятор страховки авто

Ми розробили зручний калькулятор автоцивілки, обробивши неймовірну кількість інформації й проаналізувавши український ринок страхових пропозицій. Для Вашої зручності ми сформували перелік варіантів в одному місці за Вашими параметрами пошуку. Все, що Вам необхідно зробити - внести номер авто або заповнити параметри в калькуляторі.

  1. Перейдіть на сторінку калькулятору вартості автоцивілки

  1. Внесіть дані для розрахунку по номеру або за параметрами

В результаті Ви отримаєте усі найвигідніші варіанти автостраховки для свого регіону та транспортного засобу.

В кожній картці Ви можете обрати розмір франшизи та додаткове покриття:

Як купити найдешевшу автоцивілку?

Якщо Ви шукаєте найдешевший варіант для свого автомобіля, то скористайтесь фільтром “від дешевих до дорогих”:

Завдяки цьому Ви зможете побачити варіанти, що надають страхові компанії з додатковою знижкою від KIRINS. Перед тим, як купувати найдешевшу страховку для авто прочитайте, що таке франшиза в автострахуванні.

Одразу після розрахунку вартості Ви можете оформити страховку заповнивши просту форму даних страхувальника та автомобіля. Готовий поліс миттєво прийде на вказаний email одразу після оплати.

Види страхування авто в Україні

Великий розділ автострахування поділяють на багато різновидів, такі як Автоцивілка, Зелена карта, ДЦВ та КАСКО.

Автоцивілка

Автоцивілка є обовʼязковим видом автострахування для автомобілів, що їздять дорогами України. На початок 2024 року сумою покриття по автоцивілці є 160 000 грн на майно та 320 000 грн на здоровʼя людей.

Зелена карта

Оформлюється при виїзді за кордон на автомобілі в країни Європи, Молдови та Азербайджану. Зелена карта ціна залежить від напрямку поїздки, типу транспортного засобу та тривалості перебування за кордоном. Страховка може бути оформлена від 15 днів до 1 року, а сума покриття по Зеленій карті залежить від певної країни перебування.

ДЦВ

Додаткова автоцивілка - це розширення страхової суми звичайної автоцивілки для більшої убезпеченості від зайвих витрат. Багато компаній надають можливість за невеликі гроші збільшити страхову суму до + 1 млн грн звичайної суми покриття.

КАСКО

Якщо попередні страховки покривають інший автомобіль, то КАСКО оформлюється саме на Ваш автомобіль. Повне КАСКО ціну Ви можете розрахувати в калькуляторі на нашому сайті. Більшість людей добровільно купують цей вид страхування, але є виняток у разі, якщо автомобіль купується в кредит.

Чи обовʼязкова страховка на авто в Україні?

В результаті ми маємо, що Автоцивілка та Зелена карта є обовʼязковими видами страхування, в той час як КАСКО та ДЦВ є добровільними.

Також будьте уважні при закінчення дії автостраховки. Ми обовʼязково нагадаємо про закінчення будь-якої страховки, але нехтування продовженням страховки може загрожувати неприємними проблемами у разі ДТП.