Що таке пролонгація договору?

Майже в усіх сферах послуг є договір, що заключається між двома або більше субʼєктами на певний період часу. Коли дія договору підходить до кінця, то між субʼктами постає питання продовження. Сьогодні будемо говорити на прикладі пролонгації договору страхування.

Що таке пролонгація договору страхування?

Пролонгація - це продовження дії існуючого договору на певний додатковий період.

Пролонгація договору страхування - це продовження дії договору (полісу) страхування на тих самих умовах на наступний період. Наприклад, пролонгація автоцивілки відбувається за запитом людини на період 1 рік.

Види пролонгації договору

Будь-який договір, що потребує в пролонгації можна поновити двома шляхами:

  • Автоматично

  • Не автоматично (за новим запитом)

Автопролонгація - це автоматична пролонгація договору без будь-яких суттєвих змін, що зазвичай відбувається згідно умов договору (якщо прописано, що договір діє до моменту припинення будь-якої сторони) або завдяки програмному забезпеченню без участі людини.

Як продовжити дію страхового полісу в KIRINS?

Більшість страхових продуктів автоматизовано й не потребує втручання менеджера для продовження полісу. Достатньо зробити кілька кроків:

  1. Авторизуватись на сайті

  2. Обрати потрібний продукт страхування

  3. Розрахувати вартість

  4. Заповнити дані з довідників (раніше оформлених страховок)

  5. Отримати готовий поліс на свій email

У разі, якщо Ви хочете продовжити продукт страхування, що потребує участі нашого менеджера, то зверніться до нас будь-яким наявним способом і ми швидко допоможемо Вам.