Як оформити страховку на майно (дім або квартиру)?

KIRINS пропонує онлайн страхування майна від СК Colonnade. Ми розробили для Вас детальну інструкцію, як саме дізнатися вартість полісу на квартиру чи будинок, а також як замовити за лічені хвилини.

Як розрахувати вартість страховки на майно?

  1. Перший крок - параметри калькулятора. Для цього на сторінці страхування майна оберіть тип приміщення (квартира або будинок) та зазначте площу. На прикладі розглянемо будинок площею 120 м2.

  1. Після цього натисніть на кнопку “Розрахувати вартість” та Вам буде представлено наявні пропозиції. У випадку будинку 120 м2 сформовано 3 актуальні пропозиції. 

Як обрати пропозицію для страхування будинку або квартири?

  1. Подальший крок оформлення страховки онлайн - обрати пропозицію серед наявних. Давайте детальніше розглянемо кожну з них. 

Тариф “Відпустка”. Головна відмінність даного тарифу - період дії протягом 30 днів. Отже, він чудово підійде для оформлення на період подорожі та відпустки. У випадку умовного будинку 120 м2 вартість такої пропозиції складає 700 грн. При цьому перелік ризиків є обмеженим. Покриваються випадки, пов’язані з вогнем та водою, навмисними діями третіх осіб, падінням літальних апаратів тощо (див. скрін). Страхова сума на пошкодження комунікацій та сантехніки складає 50 000 грн, при пошкодженні рухомого майна (меблі, техніка) виплата складе до 75 000 грн. Перед замовленням Ви можете ознайомитися з офертою договору. 

Тариф “Базовий”. Умови цієї пропозиції дуже схожі за ризиками та страховими сумами з тарифом “Відпустка”, однак основна відмінність - період дії протягом року. Отже, при вартості страховки 950 грн Ви отримаєте фінансову безпеку протягом 12 місяців.

Тариф “Розширений”. Дана пропозиція на період 12 місяців передбачає розширений перелік ризиків, що покриваються. Окрім стандартного переліку з попередніх тарифів, передбачено пошкодження скляних елементів та поверхонь, коротке замикання, шкода сусідам, а також прибирання після настання страхового випадку. Ліміт також збільшено - 1 200 тис. грн на рухоме майно, комунікації та сантехніку, 30 тис. грн на коротке замикання та 100 тис. грн на інші випадки відповідно. Вартість розширеної пропозиції для будинку 120 м2 складає 4900 грн на рік.

Які дані потрібні для оформлення поліса на майно?

  1. Після того, як Ви визначилися з пропозицією потрібно натиснути кнопку “Купити онлайн” та заповнити нескладну форму замовлення. 

  1. Введіть дані про страхувальника та приміщення, перевірте правильність введеної інформації та проведіть оплату зручним способом. Вітаємо! Готовий файл надійшов на Ваш email!