Купуй страховку на KIRINS - рятуй Україну!


Клік - врятував Україну!

Відтепер, оформивши обов’язковий страховий поліс на своє авто на сайті KIRINS Ви гарантовано рятуєте Україну! Як? Усе дуже просто 🙂

З кожного полісу Зеленої карти та Автоцивілки від будь-якої страхової компанії ми передаємо частину коштів до фонду “Мама, посади дерево”. З 2021 року організація працює під егідою ООН та на сьогоднішній день організовує сервіс з озеленення нашої країни. Станом на 01.07.2023 близько 200 000 км2 території України заміновано. За допомогою підтримки фонду можливо провести розмінування протягом 6 років. Детальніше на сайті фонду.

Яка ідея акції з висадження дерев?

Ми хочемо сприяти відновленню нашої країни. Звичайно, щоденно ми працюємо для наближення перемоги та звільнення наших земель від рашистських загарбників. Однак, питання очищення земель від вибухонебезпечних предметів, а також відновлення екоклімату є нагальним у зв'язку з війною. Страхуй своє авто, тим самим допомагай Україні!

Акція діє з 05.07.2023 до 30.09.2023. Акумульовані кошти будуть спрямовані на висадку дерев на території України та допомогу в розмінуванні.

Звіт з проведення акції: Посилання на звіт