Медичне страхування

Якщо Ви шукали медичну страховку для виїзду за кордон, то переходите за посиланням: медична страховка за кордон

У цьому пості мова піде про медичну страховку в Україні і будуть відповіді на питання: Навіщо потрібно медичне страхування? Як оформити страховку медичну? Чи потрібна медична страховка дітям? 

Чи готові? Поїхали! 

Медична страховка - це добровільний вид страхування здоров'я. Страхова компанія допоможе Вам із записом до лікаря, викликом швидкої, оплатою лікування і операцій і багато іншого. 

Основне призначення цієї страховки саме надання медичної допомоги, але в перелік опцій можна включити все що завгодно (за додаткову плату). 

Навіщо потрібна медична страховка?

Ті, хто хоча б раз були застраховані по даній страховці ніколи не перестануть страхуватися. Чому? Все просто. У всіх бувають застуди або більш серйозні захворювання. Як тільки щось трапляється, відразу страшно ходити по лікарях і аптекам, адже ціни на медичні препарати космічні. 

Але уявіть, що Ви 1 раз в рік заплатили за страховку і користуєтеся їй в будь-який зручний для Вас час. Круто? Так! 

Вам не потрібно думати, де знайти гроші на ті чи інші препарати. А найголовніше, що ми самі запишемо Вас до лікаря на той час, коли Вам буде зручно. 

Медична страховка потрібна! 

Сімейна медична страховка

Всі медичні страховки з подібними опціями оформляються на групу людей. Якщо Ви хочете застрахуватися, то як мінімум застрахувати потрібно всю сім'ю! 

 Сімейна страховка медична буде як Ваш ангел охоронець, тому що діти хворіють частіше. Один похід в аптеку і вже немає кількох тисяч гривень. А це тільки нежить і кашель. 

Одним словом, сімейна страховка - повний захист Ваших грошей в разі непередбачених ситуацій. 

Медична страховка для дітей

Дитяча медична страховка оформляється разом з батьками, але може йти і окремо. Наприклад, Ви як страхувальник страхуєте своїх дітей, але себе не вказуєте в договорі страхування. В такому випадку скористатися страховкою зможуть тільки діти. 

Перевага медичної страховки для дітей у нас в тому, що Ви зможете вибрати, де хочете проходити лікування. 

Міжнародна медична страховка

Міжнародна медична страховка потрібна для виїзду за кордон. Якщо Ви перетинаєте кордон України, то повинні бути застраховані. У цю страховку входить покриття будь-якого нещасного випадку, крім хронічних захворювань. 

Вартість медичної страховки

Вартість медичної страховки залежить від обраних Вами опцій.  

Найпоширеніший варіант 9000 грн в рік (всього 750 грн в місяць) на 1 застрахованого людини при страховій сумі в 250 000 грн. У цю вартість входить лікування, ліки і т.д.  

Збільшувати суму можна нескінченно, але така програма медичного страхування є ідеальним варіантом «Ціна – Якість» 

Купити медичну страховку

Для оформлення (покупки) медичної страховки досить надати скан-копії своїх документів (паспорт і код ІПН) на кожного застрахованого.  

Далі вибираємо потрібну Вам програму страхування і укладаємо договір. Вже на наступний день після оформлення страховка буде дійсна з покриттям усіх можливих захворювань.  

Після оформлення медичної страховки Ви забираєте оригінал в офісі або ми доставляємо його Вам по Новій пошті (за наш рахунок). 

Повірте, добровільне медичне страхування змусить Вас відчути себе ВІП клієнтом, тому що це дійсно преміальний вид страхування. Хто застрахований, у того ніколи нічого не трапляється. Страхова компанія тримає за Вас кулачки сильніше, ніж будь-хто! ?  

Питання-відповіді

Скільки коштує медична страховка?

Єдиної вартості медичної страховки не існує, так як Ви можете вибрати індивідуально велику кількість опцій і страхову суму. Ми пропонуємо варіант за 9000 грн на рік зі страховою сумою 250 000 грн. Її можна як зменшити, так і збільшити, все залежить від Ваших потреб

Скільки людей може бути застраховано?

Мінімальна кількість застрахованих: 4 Максимальної кількості немає, ми беремо на страхування необмежену кількість застрахованих за одним договором.

Як оформити страховку медичну онлайн?

Все дуже просто! Ми узгодимо з Вами відповідну для Вас суму, далі Ви відправляєте нам скан-копії документів людей, яких вписати в список застрахованих і отримуєте готову страховку.