Що таке КАСКО і для чого воно потрібне?

Розглянемо один із найцікавіших продуктів страхування – «КАСКО». Багато хто, можливо, чув це слово від своїх друзів або від страхових агентів. Але не всі знають, що це таке. Зараз постараємося максимально докладно розповісти про цей продукт і відповісти на такі питання: «навіщо страхувати КАСКО?», «Що дає цей вид страхування?», «Яку суму мені виплатять за будь-якої події?» і багато інших.

Отже, почнемо напевно з того, що являє собою цей продукт. КАСКО – це вид страхування Вашого автомобіля від будь-якого пошкодження, чи то ДТП, чи просто хтось вам розбив скло на стоянці. Насправді КАСКО страхують не лише власники автомобілів, а й власники таких транспортних засобів, як літаки, потяги, кораблі.

КАСКО – це повністю добровільне страхування, і ніхто не може змусити Вас купувати цю послугу. Страхувати свій автомобіль по КАСКО необхідно власникам, які дуже переймаються своїм автомобілем, коли він стоїть на стоянці або взагалі під під'їздом. Також для власників, які ще не впевнено почуваються за кермом.

КАСКО надає повний комплект страхування авто. До речі, КАСКО - це чудовий додаток до ОСЦПВ (автоцивілки).

Якщо Ви є власником такого договору страхування, як КАСКО, то Вам не варто перейматися ДТП. Все що вам потрібно – це зафіксувати пошкодження автомобіля (фото ДТП) та зателефонувати страховим агентам. Якщо Ви дуже поспішайте, то навіть не потрібно чекати поліцію. Ви можете спокійно їхати далі на роботу із фотографіями аварії. У такому разі КАСКО покриє витрати на Ваш автомобіль, а ОСЦПВ покриє другий автомобіль.

Але яку суму мені виплатять? - Запитайте Ви. Все залежить від тяжкості ушкодження. Але найвища страхова виплата – це вартість Вашого автомобіля. Так, Ви правильно прочитали, саме повна вартість Вашого автомобіля. Погодьтеся, непогана виплата.

Багато клієнтів вірять, що при попаданні в ДТП вартість наступної страховки буде вищою, адже тепер Ви водій з ДТП. Але насправді це не так, і наступна страховка не стане дорожчою.

"Сума поширюється на термін дії страховки". Що це означає? Це означає, що якщо Ви потрапили в ДТП і вичерпали ліміт виплати, то при наступній ДТП у Вас вже не буде страхової суми. Наприклад, Ви застрахували свій автомобіль вартістю 200 тис. грн та потрапили у ДТП. Вам сплатили 150 тис. грн. і у вас залишилося на балансі 50 тис. При наступній ДТП на 150 тис. вам виплатять лише 50 тис. грн.

Нюанси КАСКО:

КАСКО є обов'язковим для людей, які купують автомобіль у кредит, однак при покупці в кредит, Ви повинні переконатися, що той банк, де Ви берете кредит працює з тією страховою компанією, в яку ви хочете звернутися.

Застрахувати свій автомобіль по КАСКО ми пропонуємо Вам саме у нас, тому що Ви отримаєте європейське обслуговування, швидкі виплати та найкращих страхових агентів з якими буде приємно мати справу.

Якщо у вас ще залишилися питання - звертайтеся!