Виїзд з України під час воєнного стану без Зеленої карти

Для українців, які залишають Україну на своїх автомобілях, надають Зелені картки на строк до 1 місяця безкоштовно. Таку страховку Ви можете отримати на кордоні України з Польщею. Зелена карта діятиме по всій території Європи.

Однак потрібно розуміти, що в країнах, які Ви плануєте відвідувати, існують свої закони. Якщо Ви перебуватимете за межами України довше 1 місяця, то у більшості країн Вам необхідно мати внутрішній поліс страхування автомобіля (як Автоцивілка в Україні) або поліс Зеленої карти. А якщо ні, то за пересування на автомобілі без страховки з Вас можуть вимагати штраф у розмірі встановленому на законодавчому рівні тієї чи іншої країни.

Нагадаємо, що купити Зелену карту Ви можете в Україні та отримати електронний поліс на свій email. Рішення про електронний поліс Грін карти підписали всі країни, які входять до складу Зеленої картки. 

Чому варто обрати українську Зелену карту?

По-перше, поліс Зеленої карти в Україні коштує набагато дешевше, ніж місцеві страховки в Європейських країнах.

По-друге, купуючи страховий поліс в українській компанії, Ви допомагаєте Україні перемогти Росію у війні за нашу свободу. Кожна українська компанія навіть у воєнний час сплачує податки, які підтримують нашу країну.

Як купити Зелену карту в Україні?

Ви можете придбати страховку на нашому сайті за посиланням: https://kirins.ua/zelenaya-karta/. На час війни ми надаємо знижку під час оформлення Зеленої карти у розмірі 20%. Також хочемо звернути увагу, що у нас Ви можете придбати Зелену карту, перебуваючи за межами України. У такому разі страховка також діятиме.

Слава Україні! Перемога за нами!