Страхування мотоциклів з автоцивілки (ОСЦПВ)

Мотоцикл - це улюблена іграшка з дитинства, і багато хто прагне втілити цю мрію в життя. У більшості випадків мотолюбителі купують ексклюзивні моделі, які дуже дорогі в обслуговуванні.

Страхові компанії не люблять страхувати мотоцикли. Але KIRINS виняток. Ми бачимо гостру необхідність у хорошому полісі, який повністю покриватиме можливу шкоду. А ось страхувати лише автоцивілку (ОСЦПВ) чи ще й КАСКО залежить від багатьох факторів, серед яких і наявність коштів. 

Розрахувати актуальну вартість можна в онлайн-калькуляторі на нашому сайті.

На який час можна застрахувати мотоцикл?

Мотоцикл можна страхувати на будь-який термін від 15 днів до 1 року, як і автомобіль. Найчастіше страховку оформлюють на той період, протягом якого їздитимуть. Адже ніхто взимку не ганяє, якщо звичайно не хочуть примерзнути до сидіння при мінусовій температурі. Тоді навіщо платити, коли мотоцикл стоїть?

Яка ціна на автоцивілку для мотоцикла?

Ціна на страхування на мотоцикл залежить від кількості кубиків. Поділяються за категорії: до 300 кубів та понад 300 кубів. Важливим є і місце реєстрації Вашого мотоцикла та термін дії страховки. Усі ці чинники впливають на ціну страховки. Точну ціну страховки можна порахувати за своїми параметрами прямо на сайті.

Яка страхова сума автоцивілки на мотоцикл?

Страховий поліс покриває 320 000 грн на життя та здоров'я третіх осіб та 160 000 грн на пошкодження майна третіх осіб. Все те саме, що і в автоцивілці для автомобіля.

А якщо ви вирішите придбати страховку у нас, ви отримаєте чудові бонуси:

  • Ми Вам самі нагадаємо про закінчення страховки

  • Ви маєте можливість отримати страховку зі знижками та приємними бонусами

  • Ви зможете звертатися за допомогою до наших менеджерів у будь-який час та з будь-яких питань