Страхування автоцивілки без української реєстрації

Страхування Автоцивілки (ОСЦПВ) без реєстрації в Україні може знадобитися в 2 випадках:

  1. Автомобіль зареєстрований в іншій країні (має іноземний державний номер)

  2. Автомобіль розмитнений в Україні, але ще не стоїть на обліку (без номера чи на транзитних номерах)

У цій статті Ви дізнаєтесь, як застрахувати автомобіль без реєстрації в Україні, на транзитних номерах або без номера правильно!

Як заповнити дані у калькуляторі для розрахунку ціни?

Для того щоб придбати страховку на автомобіль без реєстрації необхідно правильно розрахувати вартість. Скористайтеся калькулятором та введіть дані відповідно до параметрів Вашого авто:

  • Тип транспортного засобу - Виберіть легкове авто, причіп або інший тип

  • Об'єм двигуна - оберіть зі списку потрібний об'єм двигуна (для легкових авто та мотоциклів)

  • Тривалість дії договору – потрібно обрати прийнятний для Вас термін дії страховки. Якщо автомобіль на транзитних номерах, вибирайте тривалість до моменту постановки авто на облік. Будьте уважні! Страхові компанії все активніше відмовляються від страхування менш ніж на 1 рік. У зв'язку з цим цей пункт може зникнути з калькулятора

  • Місце реєстрації - ВАЖЛИВО! Необхідно вибрати "іноземну реєстрацію" (у тому числі і для транзитних номерів), натиснувши на відповідну галочку. В такому разі можливість вибору Вашого населеного пункту зникне.

Щоб перевірити справжність оформленої страховки, перейдіть за посиланням - Перевірка поліса автоцивілки (ОСАГО) на справжність

Страхование автогражданки без украинской регистрации

Способи вирішення питання для іноземців

Існує два способи, за допомогою яких Ви зможете в'їхати в Україну і спокійно їздити нашими дорогами:

  1. Оформити Грін карту. Як і для будь-якої іншої країни, існує програма страхування Зелена карта. Для того, щоб отримати такий поліс, ви повинні звернутися до страхової компанії у своїй країні та оформити цей вид страхування.

  2. Автоцивілка без реєстрації. Придбати страховку автомобіля в електронному вигляді на нашому сайті. З нею можна в'їжджати на територію України та пересуватися українськими дорогами.

Поліс автоцивілки можна придбати навіть для незареєстрованих автомобілів на території України. Такі автомобілі будуть застраховані за особливою зоною, так званою 6 зоною для іноземних авто.

Дуже часто купують страховку лише на той час, протягом якого автомобіль перебуває на території України. Строк дії договору може бути від 15 днів до 1 року. Ціну такої автоцивілки можна розрахувати в калькуляторі.

ОСЦПВ для іноземних автомобілів покриває такі ж ризики, як і звична автолюбителям внутрішня страховка на українські авто.

Стоимость грин карты в Польшу или в Европу

Спосіб вирішення питання для українців на транзитних номерах

Якщо Ви тільки придбали авто і ще маєте транзитні номери, то ви маєте 2 способи страхування автоцивілки:

  1. Авто страхується на 15 днів (на період поки авто на транзитних номерах), а після реєстрації купуєте повний поліс на 1 рік.

  2. Відразу купуєте повний поліс автоцивілки (він оформляється на VIN-код, який не змінюється ніколи). При зміні номерів можна безкоштовно переоформити поліс на той же термін дії. Але вигідніше придбати страховку на 15 днів, а надалі оформити страховку на зареєстрований автомобіль.