Медичне страхування ДМС для айтішників

Серед продуктів страхування набирає оборотів медичне. Це якісне та своєчасне обслуговування у медичних закладах різного рівня. Такий вид доступний успішним людям нашої країни, оскільки людина, яка думає виключно, здатна оформити даний вид страхування.

Розглянемо переваги медичного страхування:

  1. Це єдиний вид страхування, який перевищує європейське обслуговування (консультація лікаря «сьогодні на сьогодні», отримання медичних препаратів за хвилини)

  2. При страхуванні членів сім'ї відповідальність за ухвалення рішення та матеріальні витрати бере на себе страхова компанія, а це дорого коштує!

  3. Страхова компанія веде чіткий та суворий контроль призначень, оскільки в обслуговуванні працюють лікарі високого профілю, фармацевти та внутрішня безпека. Це виключає шахрайство з боку клінік, аптек та інших учасників процесу. У результаті - клієнт платить менше та одужує швидше

  4. Своєчасна діагностика будь-якого захворювання, тому що виключається можливість потрапляння не до того фахівця

  5. У будь-якому місті України, у будь-якому медичному центрі Вас приймуть як рідного. Це тому, що клініки, що мають ліцензії, входять у мережу страхової компанії. А Вас обслуговує один фахівець, до якого Ви звикаєте від початку дії договору

  6. При попаданні в стаціонар, обслуговування у найкращих фахівців, перебування у VIP палатах з WIFI. Ухвалення рішення здійснюється ще до приїзду родичів.

Негативні сторони:

  1. Оплата провадиться одним платежем на весь рік. Максимальне розбиття - за півріччями

  2. Застрахованих за одним договором може бути не менше 4-х осіб

  3. У винятках косметологічні операції та маніпуляції

Той, хто спробував цей продукт, не відмовиться від нього ніколи!

Тримайте своє життя під контролем!